Järfälla Kök stöttar Råsunda FC även säsongen 2016. Företaget, som också sponsrar AIK, blir en av tre huvudsponsorer.

Det är nu klart att Järfälla Kök kliver in som sponsorer i supporterlaget Råsunda FC även säsongen 2016. Efter ett år på shortsen är man tillbaka på bästa plats, precis som säsongen 2014, och blir en av tre huvudsponsorer. De övriga två är Shamrock Group och VVSjobb.se.

För Råsunda FC är det viktigt med kontinuitet, därför är vi glada över att Järfälla Kök vill stötta oss även denna säsong. Vi är extra stolta då de sponsrar AIK Hockey, som ligger de allra flesta av oss varmt om hjärtat, och syns mycket på Hovet. Det gör oss extra stolta att de vill stötta oss.

Järfälla Kök har nya lokaler i Kungsängen och ett showroom på Ulvsundavägen 31 i Bromma. Såhär beskriver de sig själva på sin hemsida:

”Järfälla Kök är ett familjeföretag i andra generation med över 40 år i branschen. Varje beställning hos oss är unik och tillverkas specifikt för varje kund. Vi har vår egen produktion som är belägen i Kungsängen norr om Stockholm. Vi är 13 stycken medarbetare som hjälper dig från planering till leverans av ditt nya kök.”

Vi vill tacka för att Ni stöttar detta supporterinitiativ säsongen 2016. Utan Er och alla andra sponsorer hade denna satsning inte varit möjlig. Så tack!

Svartgula hälsningar

Joakim Hall, grundare och ordförande