Pantbanken Sverige presenteras i dag som den tredje sponsorn i Råsunda FC säsongen 2016. Det är tredje året de stöttar oss.

AIK-supporterlaget Råsunda FC vill stolt presentera sin tredje sponsor säsongen 2016, nämligen Pantbanken Sverige som är en av de största sponsorerna i RFC:s drygt tioåriga historia. Man blir förstås lite extra glad och stolt när ett riktigt stort företag går in och stöttar detta supporterinitiativ.

Från Pantbankens hemsida: ”Pantbanken Sverige är ett av landets ledande och mest expansiva pantbanksföretag. Vår affärsidé är att belåna värdesaker och att göra det bättre än någon annan. Våra värderingsmän har en bred erfarenhet av att värdesätta föremål av alla slag. Vi arbetar med allt från exklusiva juvelsmycken och vintagegitarrer till den senaste hemelektroniken och antikviteter. Vi ger dig råd och hjälp, så att ditt besök hos oss blir så enkelt som möjligt.”

Pantbanken finns i många städer i Sverige i dag och har hela sex butiker bara i Stockholm, bland annat i Solna Centrum. Pantbanken Sverige är med oss för tredje året. Tack för att ni tror på oss och stöttar oss!

Är man intresserad av att stötta Råsunda FC hör man av sig till mig på joakim@rasundafc.se eller via telefon 070-726 85 62.

Mvh Joakim Hall, ordförande och grundare Råsunda FC

DSC_7052