Shamrock Group stöttar supporterlaget Råsunda FC även 2016. Även denna säsong går man in som en av föreningens huvudsponsorer.

AIK-supporterlaget Råsunda FC har gjort klart med sin andra sponsor till säsongen 2016. Först ut var VVSjobb.se och nu står det klart att även Shamrock Group går in som huvudsponsorer. Dessa två företag kommer att pryda framsidan på vår vita matchtröja från Adidas i år.

Shamrock hyr ut och säljer gaffeltruckar och andra maskiner  och säljer tillbehör, de har över 30 års erfarenhet. De sponsrar också AIK Hockey och det gör oss extra glada att kopplas samman med dem.

Vi kommer inom kort att presentera fler sponsorer inför säsongen. Det handlar om företagare med AIK-hjärta, företagare som gör att vi kan genomföra denna satsning vilket vi är mycket tacksamma över.

Råsunda FC tränar och spelar på Skytteholm. Laget spelar i division 7 efter att ha missat att ta sig tillbaka till ”sexan” och ska i sommar åka på en internationell supporterturnering i Ukraina där syftet bland annat är att samla in kläder och pengar till hem för föräldralösa barn i området. Vi för också samtal med Solna Stad om att starta fotboll för ensamkommande ungdomar i Solna.

Vill man stötta detta supporterprojekt går det bra att ringa eller mejla. Tack till alla er som stöttar oss i år och som stöttat oss sedan starten 2005!

Joakim Hall, ordförande och grundare Råsunda FC

joakim@rasundafc.se / 070-726 85 62

 

_DSC5390