Supporterlaget Råsunda FC har gjort klart med sin första sponsor för säsongen 2016. Det handlar om jobbportalen VVSjobb.se som dessutom blir en av våra huvudsponsorer.

 

Säsongen 2015 blev en besvikelse då Råsunda FC inte lyckades med målet att ta sig tillbaka till division 6. Men nu tar vi nya tag och det börjar hända saker, för det är nu klart att jobbportalen VVSjobb.se går in som en av föreningens huvudsponsorer, något vi självklart är mycket tacksamma över.

 

VVSjobb.se är, precis som namnet antyder, en portal inom VVS-området. Dess stora fördel, utöver den kompetens som finns, är att samla arbetsgivare och sökande på ett och samma ställe. Man skapar förutsättningar för en lyckad rekrytering! Eller som de själva skriver:

 

”Med professionell erfarenhet av VVS och förståelse för branschen kombinerat med kunskap inom HR har vi unik kompetens att matcha arbetsgivare med arbetssökande. Genom att använda vår skräddarsydda lösning slipper både arbetsgivare och arbetssökande inom VVS ta omvägen via allmänna jobbportaler där alltför mycket tid går åt till att sålla.

 

Vi var först ut på marknaden med vår användarvänliga portal och har i dagsläget fler än 15 000 unika besökare varje månad. Våra annonsörer, uppdragsgivare och kandidater finns över hela landet.

 

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, på info@vvsjobb.se eller 010-101 49 45.”

 

Jobbar du inom VVS? Besök gärna deras hemsida.

 

vvsjobb

 

* * *

 

Vi i RFC känner såklart stor tacksamhet gentemot VVSjobb.se som vill stötta detta positiva supporterprojekt. Tack för att ni tror på oss!

 

Råsunda FC har varit verksamma ända sedan 2005. Vi är just nu inne i en tidig försäsongsfas där laget kör ett gemensamt pass i veckan på gymmet Drivkraft i Solna. Dessutom förs det samtal om att starta upp inomhusfotboll tillsammans med ensamkommande flyktingbarn och -ungdomar i Solna under januari månad och i februari går vi ut på Skytteholms konstgräs.

 

Vill man vara med och stötta Råsunda FC går det bra att mejla eller ringa. Under 2015 hade vi 13 sponsorer, alla med någon form av AIK-koppling, och de populäraste reklamplatserna på matchstället brukar gå åt snabbt.

 

Mvh Joakim Hall, grundare och ordförande

joakim@rasundafc.se // 070-726 85 62

 

* * *

 

DSC_4630

 

_DSC5390