Säsongen 2015 blev inte riktigt vad AIK-supporterlaget Råsunda FC hade hoppats på. Nu söker vi spelare till kommande säsong.

Förra säsongen spelade Råsunda FC i sexan men sejouren där blev bara ettårig. Säsongen 2015 tog vi nya tag i sjuan och även om det länge såg rätt bra ut tappade vi lite på slutet och hamnade till sist på fjärde plats i en relativt jämn serie (sett till topplagen).

Råsunda FC har förvisso bra spelare, men på den här nivån drabbas man hela tiden av bortfall. Det är sjukdomar eller skador, någon ska på långresa och en annan flyttar. Vissa matcher har vi inte ens fått ihop en full trupp trots att vi är 25-30 aktiva.

Vi söker dig som erfarenheter från högre serier eller spelat högt upp som ungdom och som dessutom besitter ett stort AIK-hjärta. Alla spelare och ledare i Råsunda FC håller på AIK.

I en perfekt värld hade vi kunnat plocka in AIK-spelare som väljer att trappa ner (Daniel Tjernström är förstås en våt dröm) men tills dess att vi lyckas värva någon profil hoppas vi istället på supportrar med AIK-hjärtan. Det lilla vi kräver av er som är intresserade är att ni går in helhjärtat i det här, att ni kommer till våra träningar och matcher på Skytteholms konstgräs.

Intresserad? Dra helst iväg ett mejl (joakim@rasundafc.se) så svarar jag så fort jag kan. Det är bra om ni plitar ner vad ni heter, ålder, position och tidigare klubb/nivå. Jag kan också nås på telefon (070-726 85 62) men då får ni höra av er kvällstid.

AIK-supporterlaget Råsunda FC bildades som FC Black Army redan senhösten 2005. Sedan 2007 spelar vi i det ordinarie seriesystemet och bytte i samband med det namn då förbundet tyckte att namnet ”klingade illa”.

Även företag som är intresserade av att stötta detta positiva supporterprojekt är förstås välkomna att höra av sig.

Med vänlig hälsning Joakim Hall, ordförande och grundare

E-post: joakim@rasundafc.se

Telefon: 070-726 85 62

DSC_5440

cover